Barna Tamás

Business és Sport Coach (ACC), Teamcoach, Tréner

Mottóm:

Te (az Ügyfél) vagy a központban. Partnerként kísérlek Téged a Te utadon, a Te erőforrásaidat keressük meg együtt és Te alkalmazod az általad megtalált saját megoldásokat a Te céljaid eléréséhez.

Kipróbáltam a termelő vállalatok minden szervezeti szintjét. 20+ éve dolgozom vezetőként minőségirányítás, projektmenedzsment, mérnökség, kereskedelem, termelés területeken különböző méretű (3-150 fő) szervezeti egységeket irányítva. Több vállalati kultúrában működtem sikeresen (magyar, német, svájci, amerikai, francia). Alapítottam majd 5 éven keresztül pro bono vezettem egy sakk egyesületet.

Fő coaching területeim: coach szemléletű vezetés termelő vállaltoknál, KKV-k tulajdonos vezetőinek támogatása, fiatalok karrier és tehetség programjai (egyéni és csoportos formában), karrierváltók kísérése, friss kinevezéssel járó elakadások kezelése, új csapatok „összecsiszolódásának” támogatása. Szívesen végzek, ha egy jó cél érdekében történik. Tapasztalatom számokban: 24 év vezetői, > 400 óra coaching (egyéni, csoportos és team); 17 év szervezeten belüli képzés, > 10 év tudatos önismereti munka.

Meggyőződésem, hogy minden coachee-coach kapcsolat más és éppen ez az értéke.
Ügyfeleim minél hasznosabb kísérése érdekében igyekszem minél több irányzattal megismerkedni és azoknak az adott témához és helyzethez illő elemeit beemelni a folyamatba.

Szeretem észrevenni az Ügyfél szavai mögött a ki nem mondott, ám a tekintetével, a rezdüléseivel, a hangszínével és megannyi mással jelzett mérhetetlen értékkel bíró üzeneteit.

Ezekből lehet aztán mélyülni, majd építkezni és jófajta változásokat megalapozni.
Legjobban azt a coachinggal adni, amit én magam is kaptam:
bizalmat, kapcsolódást, együttműködést, (néha torz) tükröt, támogatást, fejlődést és tartós változást.

Leírhatatlan érzés, amikor része vagyok egy ember fejlődésének és én is változom vele, általa.

4 felnőtt gyermek édesapja vagyok, lételemem a folyamatos (ön)fejlesztés és komfortzóna feszegetés, operátorból lettem rengeteg lépcsőn keresztül felső vezető és voltam ügyvezető helyettes is, irányítottam 3 és 150 fős csoportot, futottam 3 maratont, karanténban 100 kört az udvarunkban (13 km) és 1 UB-n 2 kört mentem a Balaton körül, >10 éve No Smoking és mínusz 30 kg – indítottam új telephelyet külföldön és zártam be ideiglenesen COVID miatt itthon, alapítottam sakk egyesületet és természetesen rendszeresen veszem igénybe coach, mentor segítségét.

Image