Szolgáltatásaink

Szervezetfejlesztés

Ahogyan szervezetfejlesztésről gondolkodunk:

A folyamat tanácsadás módszertanával dolgozunk. Ez egy olyan megközelítés, amely a szervezetek vagy egyének fejlesztését és változását egy strukturált folyamat keretében támogatja, az ügyféllel közösen, a döntés szabadságát és a felelősségét az ügyfélnél hagyva. A helyzetfeltárást követően a szervezet egyedi helyzetére, igényeire szabott megoldások közös kidolgozását támogatjuk. A lépéseket együtt határozzuk meg.


A közösen kidolgozott folyamat során építünk a meglévő szervezeti erőforrásokra, facilitálunk, támogatunk, katalizálunk, ugyanakkor a diszfunkcionális működési minták felismerése és magasabb szervezeti tudatosság elérése érdekében szembesítünk, visszatükrözünk.

A szervezeti tanulást segítjük, a tüneti megoldáskeresés helyett az ok-okozati összefüggések megértését, a rendszergondolkodást és az önreflektivitást fejlesztve.

Közösen új működési mintákkal kísérletezünk, visszamérünk és tovább visszük a szervezet egészére a bevált gyakorlatokat.

Folyamatos egyeztetésre, a részeredmények folyamatos monitorozására, rendszeres oda-visszacsatolásra törekszünk.

Cél a tartós siker, amit abban látunk, hogy az elért eredményeket a szervezet hosszú távon képes önállóan jól működtetni külső segítség nélkül is.

Tréning

Tréningjeink során nem csak új ismereteket nyújtunk a részvevőinknek, hanem ösztönözzük őket a tanultak alkalmazására és a valódi változásra.

Helyzetfeltárást követően az ügyfelünk konkrét igényeire reagálva állítjuk össze a programot, nem “konzerv” tréningeket értékesítünk. Hisszük, hogy így tudjuk a legjobban támogatni partnereinket, hiszen minden szervezet egyedi kihívásokkal és lehetőségekkel rendelkezik.


Sokféle témával szívesen dolgozunk, - a teljesség igénye nélkül - számíthatsz ránk, ha: vezető fejlesztési vagy talent programot tervezel, helyzetfüggő és coaching szemléletű vezető képzésre van szükséged, képeznéd a kollégáidat konstruktív konfliktus kezelés, asszertív kommunikáció, döntéshozatal, meeting kultúra vagy érzelmi intelligencia témájában.

Akkor is keress minket bizalommal, ha pontosan még nem körvonalazódott benned, mit is szeretnél, közös gondolkodással a lehető legjobb megoldáshoz juthatunk.

Coaching

A coaching egy személyes és szakmai fejlődést támogató folyamat, amely során egy képzett coach segíti és inspirálja a kliensét, hogy elérje a kitűzött céljait, felfedezze a saját erőforrásait, és fejlessze a képességeit. A coach nem adja meg a válaszokat vagy mondja meg, mit tegyen a kliens, hanem együttműködve segíti őt abban, hogy a saját belső bölcsességét és erőforrásait felfedezze.


A team coaching a csapat interakcióira és dinamikájára összpontosít. A képzett coach segíti a csapatot a kommunikáció és együttműködés fejlesztésében, a konfliktusok kezelésében, valamint az egyéni készségek és erősségek integrálásában. A team coaching folyamata a problémamegoldásra, az együttműködési stratégiák kidolgozására és a közös célokra összpontosít.

Szakemberként folyamatosan képezzük magunkat, és fontosnak tartjuk saját lelkünk egészségét is - hisz a személyiségünk a legfőbb eszközünk - így önismeretünkre is nagy hangsúlyt fektetünk.

Magasan képzett szakembereink elérhetőek akár francia vagy angol nyelven is.

Akár egyéni, akár csoportos coaching témájában érdeklődsz, keress minket bizalommal!

Mi magunk legyünk az a változás, amelyet látni szeretnénk a világban!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!