Sokszínű szakmai közösség vagyunk, különböző háttérrel és tapasztalatokkal rendelkezünk, hiszünk abban, hogy a sokszínűség gazdagítja a gondolkodást, segíti az eredményességet.

Egyénre/szervezetre szabott megoldásokat kínálunk, egyedi igényekre reagálunk.

Úgy állítjuk össze a projekt csapatunk, hogy a legjobban illeszkedjenek az ügyfelünkhöz és annak kihívásaihoz. Így hatékonyan támogatjuk abban, hogy magasabb szintre léphessen.

Csapatunkban megtalálsz pszichológusokat, szervezetfejlesztőket, trénereket, facilitátorokat, team coachokat, és coachokat, korábbi felsővezetőket. Izgalmas kombinációja ez a tudásnak, amit igyekszünk a leghatékonyabb módon az ügyfeleink szolgálatába állítani. Mindenkinek megvan a szívéhez közel álló terület, amiben még inkább elmélyült, ezzel is hozzájárulva csapatunk sokszínűségéhez.

Folyamatosan tanulunk és képződünk, hiszünk az élethosszig tartó tanulásban, így hitelesen képviseljük ezt a filozófiát az ügyfeleink felé is.

Tudjuk, hogy az egyik legfontosabb eszközünk a személyiségünk, így a saját önismeretünket is folyamatosan fejlesztjük, reflektálunk saját működésünkre, szakmai önismeretünkkel pedig szupervízióban dolgozunk.

Sokszínűségünknek köszönhetően van tapasztalatunk forprofit, és nonprofit szektorban, dolgozunk kkv-kal és nagyobb szervezetekkel is.

csapatunk

A Mindsetlab szakértői

Barna Tamás

Barna Tamás

Business és Sport Coach (ACC), Teamcoach, Tréner
Benkő Brigitta

Benkő Brigitta

Szervezetfejlesztő, Coach (PCC), Tréner
Kardos-Balogh Réka

Kardos-Balogh Réka

Tulajdonos, coach, tréner, szervezetfejlesztő
Leba Kriszta

Leba Kriszta

Coach, Pszichológus, Tréner, Facilitátor
Nagy Kriszta

Nagy Kriszta

Munka- és szervezetpszichológus, Tréner, Coach, Team és Csoportos Coach
Trencsényi Judit

Trencsényi Judit

szervezetfejlesztő, tréner, teamcoach, coach, mediátor, scrum master