Benkő Brigitta

Szervezetfejlesztő, Coach (PCC), Tréner

Küldetésem biztonságos teret teremteni egyének, csapatok, szervezetek részére, hogy kapcsolódjanak és a legjobb önmaguk irányába növekedjenek. Több, mint 10 éves multinacionális kereskedelmi vállalatoknál szerzett vezetői tapasztalattal rendelkezem. 2010-től a Promod-Hungary Kft. Dél-Kelet Európai Igazgatójaként felépítettem, majd támogattam a különböző szakmai területeken dolgozó multinacionális, -kulturális és multigenerációs (X, Y) csapatom a vevőközpontúság szellemében, az eredményesség érdekében, a csapatkohézió és kommunikáció fontosságát szem előtt tartva. Mindeközben felelős voltam a zóna eredményességéért és forgalmáért, vevői és munkavállalói elégedettségért.

Coaching tanulmányaimat az önfejlesztés mellett azért kezdtem el, hogy csapatom munkáját hatékonyabban és még szakszerűbben kísérjem. 2015-ben ikerlányaim születtek, így karrierváltásként 2016-ban elkezdtem felépíteni egyéni vállalkozásomat. Fejlesztő szakemberként több együttműködésen és saját projekteken keresztül is támogatom a szervezeteket, vezetőket. Pl. coaching szemléletű, támogató kultúra kialakítása; talent projekt; teljesítmény értékelési rendszer bevezetése; back office csapat identitása, láthatósága; szervezeti egység bővülés előkészítése; train the trainer képzés munkakör bővülési projektben; outplacement projekt; felsővezetői együttműködés. Különböző szektorokban: telekommunikációs, IT, kiskeresekedelem, üzleti tanácsadó, turizmus, pénzügyi szektor, multinacionális vállalatok és KKV-k egyaránt. Szervezetfejlesztési munkáim mellett rendszeresen coacholok felső- és középvezetőket, team és csoportos coaching folyamatokat viszek. Az Antener Coachképző trénere vagyok. Az ArtWork programokban pedig a művészet segítségével biztosítok különleges perspektívát ahhoz, hogy a résztvevők rálássanak a működésükre.

Az SZMT (Szervezetfejlesztők Magyarországi Társasága) és az ICF (International Coach Federation) tagja vagyok, PCC minősítéssel rendelkezem. ProfilesXT tanácsadó, Action learning, Brief, Transzformatív és Watson team coach vagyok. Hiszek az emberek elkötelezettségének hozzáadott értékében, a csapat erejében, és az élethosszig tartó tanulásban.

Image