Kardos-Balogh Réka

Tulajdonos, coach, tréner, szervezetfejlesztő

Az, hogy segítő hivatást választok, már a pályám elején eldőlt. Egészségügyi diplomám megszerzése után pszichiátriai osztályon kezdtem dolgozni, ahonnan az utam a gyógyszeriparba vezetett. Az ebben az iparágban töltött 16 év alatt rengeteget tanultam az emberi viselkedésről, működésről mindig is érdekeltek a lélek dolgai. Számtalan képzésen és tréningen vettem részt.

Ha arra kértek, hogy mondjam el, mit dolgozom, gyakran azt válaszoltam, emberekkel beszélgetek.

Ma is ezt teszem, de ma már coachként, trénerként, vagy szervezetfejlesztőként vagyok jelen ezekben a beszélgetésekben.

Szeretem megélni azt, ha a közös munka hatására valahogyan jobb lesz az ügyfelem helyzete/élete, sikerül egy új fajta működést elsajátítania, egy célt elérnie. Ugyanez motivál, amikor szervezetekkel dolgozom, örömmel tölt el, ha láthatóvá válik a közös munkánk eredménye. Izgalmasnak találom a munkát az asszertív kommunikáció, az érzelmi intelligencia és annak fejlesztése, konstruktív konfliktus kezelés, illetve együttműködés fejlesztés témáival.

Szervezetfejlesztőként a folyamattanácsadás módszerével dolgozom, az ügyféllel közösen, a döntés szabadságát és a felelősségét az ügyfélnél hagyva, a helyzetfeltárást követően a szervezet egyedi helyzetére, igényeire szabott megoldások közös kidolgozását támogatom.

Szívesen dolgozom coachingban egyéni ügyfelekkel, illetve korábbi munkatapasztalataimat felhasználva szívesen kapcsolódom szervezetek vezetőivel, hogy a csapatunkkal közös munka kereteit, lépéseit együtt határozzuk meg.

Image