Leba Kriszta

Coach, Pszichológus, Tréner, Facilitátor

20 éve vagyok tanácsadó, emellett 9 évig vezetőként is dolgoztam. Mindhárom szektor szereplőivel szereztem tapasztalatot, így hatékonyan tudok együttműködni mind a forprofit szervezetekkel, mind a civil és az állami-önkormányzati szféra szereplőivel is.

A vezetőket, szervezeteket segítő munkámban meghatározó, hogy tanultam szervezetfejlesztést, rendszer szemléletet és a szervezet határain túlmutató, az adott szervezetet is magába foglaló szélesebb network (ún. ökoszisztéma) tudatosságára építő innováció és változásmenedzsmentet. 7 éve kutatom a jövő szervezeteinek jellemzőit, szenvedélyesen foglalkoztat az önirányító-önszerveződő csapatok és teal szervezetek működése.

Szeretek folyamatosan fejlődni és új dolgokat kipróbálni, módszertanilag kísérletezni. A változási folyamatokat kísérve integrálom a logikus, elemző megközelítést és az intuitív gondolkodást. Képekkel, metaforákkal, vizualizációval, a belső mentális modellek tudatosításával és transzformációjával, dialógus alapú eszközökkel dolgozom.

Trénerként, tanácsadóként nagy tapasztalatom van vezetői csapatok skilljeinek felmérésében, fejlesztésében, együttműködésük erősítésében, kezdő vezetők támogatásában, outplacement programokban karrierváltás segítésében, az egész országot lefedő multidiszciplináris szakmai hálózatok fejlesztésében, segítő szakemberek és coachok módszertani továbbképzésében.

Ezeken a munkákon túl a társadalmi felelősségvállalás jegyében pszichológusként hátrányos helyzetűeket és az őket segítő szervezetek, szakemberek munkáját támogatom rendszeresen. Facilitátorként pedig a klímavédelmet szolgáló programokban, részvételi és városfejlesztési projektekben vagyok aktív hazai és nemzetközi szervezetekkel együttműködve.

Tapasztalataim számokban: 10.000+ kontakt óra pszichológusként, több mint 2500 óra trénerként, facilitátorként, 600 óra coachként.

Fókusz területeim: komplex vezetőfejlesztés, rendszerszemlélet és kooperativitás erősítése a szervezetben, tanuló- és visszajelző kultúra fejlesztése, önirányítás, hatékony kommunikáció és konstruktív konfliktuskezelés.

Image