Nagy Kriszta

Munka- és szervezetpszichológus, Tréner, Coach, Team és Csoportos Coach

Mottóm:

„Mindig megkérdőjelezem magamat a legjobb időszakaimban is, még akkor is, amikor hónapokon keresztül világranglista-első voltam. Mert úgy érzem, ha nem teszek semmit, vagy ugyanazt teszem újra és újra, akkor ugyanolyan maradok, és ugyanolyannak maradni egyenlő a visszafelé haladással.” (Roger Federer)

Több ezer órányi fejlesztési tapasztalatom során különböző iparágakkal, szervezetekkel és perspektívákkal találkoztam. Minden esetben természettudományos megközelítéssel, üzleti és pszichológiai rendszerszemlélettel támogattam a fejlődni vágyó egyéneket, csapatokat, szervezeteket. Együttműködésfejlesztések, vezetés-, és készségfejlesztések alkalmával olyan módszertanokkal dolgozom, melyek a problémák helyett a lehetőségeket helyezik fókuszba, lendületet adva ezzel a személyes hatékonyság növeléséhez és a harmonikus működéshez. Fejlesztő szakemberként a status quo megváltoztatását ösztönzöm, a pozitív pszichológia eszközeivel törekszem az ehhez szükséges bátorságra inspirálni, egyensúlyban tarva az önreflexiót és a gyakorlatias problémamegoldást, így megerősítve a tanulást és cselekvést.

A támogató szakmai tevékenység mellett közel 10 éves projektvezetői gyakorlatot szereztem forprofit és nonprofit szektorban egyaránt. Három évig vezettem fejlődni vágyó pályakezdő fiatalokat segeítő CSR programot, valamint női mentorprogramokat.

Kiemelt területeim: együttműködésfejlesztés, talent programok, komplex vezetőfejlesztő képzések, munkatársi attitűd és készségfejlesztő tréningek, egyéni és csoportos önismereti és well-being programok, team és csoportos coaching, egyéni coaching.

Szakmai szervezeti tagságok: Magyar Coaching Pszichológiai Egyesület, Magyar Analitikus Neurofeedback és Biofeedback Társaság.

Image