Trencsényi Judit

szervezetfejlesztő, tréner, teamcoach, coach, mediátor, scrum master

Nincs két egyforma ügyfél, eset, probléma, siker, öröm. Ez a változatosság mindig egy új kihívás, amely nagyon inspirál. Fontos a szakmai stabiltásom, a tudás-, és tapasztalat háttér, amivel rendelkezem és folyamatosan bővítem, mégis az egyedi megoldásokat preferálom. Azt, hogy egy-egy új vezetői vagy csapat kihívás kapcsán mindig másképpen kell az építőkockákból felépíteni a házat, a várat, ez engem nagyon motivál, és minden alkalommal energiát ad, hogy a lehető legjobb megoldások megkeresésében segíthessem azokat, akik bizalmat szavaznak a közös munkának.

2001 óta foglalkozom szervezetfejlesztéssel, vezetés- és készségfejlesztéssel. Több mint 1500 csoportos fejlesztést vezettem trénerként, fejlesztő tanácsadóként, mediátorként, coachként, team coachként. Az üzleti, az állami és a civil szektorban is szereztem tapasztalatokat, nagy rálátásom van mindhárom területre. Sokféle, nagyon különböző típusú, felépítésű, életciklusú szervezettel dolgozhattam együtt. Coachok, trénerek képzésében is részt veszek. Tapasztalatom számokban: 16 év tanácsadás, 7 év coaching (egyéni, csoportos és team); 22 év szervezetfejlesztés, vezetői és készségfejlesztő tréningek tartása. Számos tréner és coaching iskolát végeztem. Munkám fontos eszköze a vizualitás, grafikus eszközökkel teszem szemléletesebbé, átláthatóbbá a fejlesztési folyamatokat.

Igyekszem a kezdetektől fogva ráhangolódni a partnerre -legyen az csoport vagy egyén – megadni számára a legtesthezállóbb eszköztárat, stílust. Fontosak a jelzések és visszajelzések a folyamat minden pontján. Rugalmasan alkalmazkodom a helyzethez; teszem ezt kedvesen, ám határozottan, olykor provokatívan szókimondva. Nagy eszköztárral dolgozom, az évek alatt összegyűjtött „szerszámostáskám” óriási. Több szakmai együttműködésben dolgozom, hiszek a csapatmunka erejében, hatékonyságában.

Image